Så vem är Angelica och vad fick dig intresserad av kost?

Innan jag träffade min sambo Erik för åtta år sedan brydde jag mig inte speciellt mycket om kost. Då han arbetar som proffsboxare blir kosten extremt viktig då den är grunden för prestationsförmågan ska hållas på topp. I spåren av detta har vi testat på alla möjliga kostupplägg för att utvärdera resultaten. En naturlig följd av detta blev att jag utbildade mig till kostrådgivare och idag arbetar jag med kostrådgivning, som är ett område jag verkligen brinner för. Mitt fokus ligger mycket på att få kosten att fungera i längden och i vardagen för mina klienter. Endast varaktiga förändringar i livsstil ger varaktiga resultat.

Så hur ser en normal dag ut för dig?

Förutom kostrådgivning jobbar jag mycket med matlagning och med att ta fram recept. Jag har ett nytt projekt där jag leverera hälsosamma lunchlådor som är mycket utvecklande.

Vad vill du helst uppnå när du jobbar?

Jag vill hjälpa människor att må bra och vara glada. Det är den bästa belöningen för mig. Jag vill kunna visa mina kunder att det finns en väg som inte är krånglig eller innebär tråkig mat.

Så vad tänker du göra på nutribe?

Min roll på Nutribe kommer att vara att skapa recept och filmer för att nutribes läsare ska få ta del av den inspiration jag bär med mig.

Vad är ett måste i ditt kök?

Rivjärn! Det går att använda rivjärn på så många sätt för att skapa rolig, god och nyttig mat.