Gala Glougol Launoila

Kostrådgivare

Vad är din bakgrund och vad fick dig intresserad av ?

För ca 2 år sedan fick jag diagnosen diabetes typ 2 och det gjorde att jag kände mig förtvivlad. Det ledde dock till att jag började söka upp information om diabetes vad det innebar och för att lära mig mer om min egen kropp och de processer som orsakar sjukdomen. Med större kunskap om diabetes så började jag successivt ändra min kost och jag började träna regelbundet. Jag upptäckte hur mycket det påverkade mitt eget välmående och jag fick min diabetes under kontroll utan att behöva ta insulin.

Hur jobbar du med kost

Innan jag utbildade mig till kostrådgivare så jobbade jag 20 år inom spa-branschen och har alltid haft ett intresse för , skönhet, kost och . Idag vill jag inspirera människor till bättre hälsa och friskare liv och hjälpa dem genom individanpassade kostförslag som ska vara lätta att följa och använda i sin vardag.

Vad har du för råd för de som vill göra en förändring?

Genomgående så rekommenderar jag en så ren och naturlig(ekologisk) kost som möjligt, men lämnar också plats för hälsosam njutning.
Mitt motto är ”Byt ut ”dålig” mat mot ett hälsosammare alternativ så kommer du ett steg närmare ditt mål”. Som exempel kan du byta ut kakan mot keso med hallon och blåbär istället.

Du kan finna mer om mig på min facebooksida: Sala Manka

Kontaktuppgifter

Är det något du vill fråga eller tipsa oss om? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

error: Info: Innehållet är upphovsrättsskyddat !!