Nicole Lindberg

Kostrådgivare / Hälsoinspiratör

Mitt namn är Nicole och jag är 27 år och bor i Växjö. Jag har under de senaste 8 åren arbetat med kost och hälsa på ett eller annat sätt samtidigt som jag numera pluggar till Näringsterapeaut. I mitt arbete som Kostrådgivare så håller jag föreläsningar och jobbar med många olika klienter. Jag har ett stort intresse för mikronutrition och vad alla vitaminer, mineraler och aminosyror gör i våra kroppar.

Utanför mitt arbete som Kostrådgivare så tränar jag Crossfit och har tidigare tävlat lite.

Vad fick dig att bli så intresserad av kost?

För mig började allt egentligen för 10 år sen med att jag fick diagnosen Hypotyreos och bestämde mig för att lägga om min kost och började träna styrketräning på gym. Med en kostomläggning och träning så började jag må mycket bättre och ville få mer kunskaper och kött på benen så läste till Kostrådgivare och idrottsnutrition.

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag drivs av att se nöjda klienter med resultat både psykiskt och fysiskt. Att kunna hjälpa dem som verkligen behöver hjälp och att inspirera till ett hälsosammare och friskare liv är helt fantastiskt.

Kontaktuppgifter

Är det något du vill fråga eller tipsa om? Eller vill du komma i kontakt med Nicole gällande jobb eller föreläsning? Kontakta Nicole via formuläret nedan så återkommer hon inom kort.

NLnutrition.se

error: Info: Innehållet är upphovsrättsskyddat !!